Lakeuden agilityurheilijat

Lakeuden Agilityurheilijat ry

Vuonna 1994 perustettu Lakeuden Agilityurheilijat ry eli Lagu on Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla toimiva aktiivinen agilityseura.

Lagu ry järjestää agilitykilpailuita, muita koiraurheilutapahtumia sekä jäsenilleen suunnattua kurssitoimintaa agilityn, rally-tokon ja koirafribeen parissa. Jäseniä Lagulla on tällä hetkellä n. 200, ja seuran toiminta perustuu yhdessä tekemiseen aktiivisten jäsenten voimin. Lagu ry haluaa herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan ja olla mukana kehittämässä agilityurheilun ja kilpailutoiminnan tasoa. Seura ohjaa ja neuvoo jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa, ja seuran kaikessa toiminnassa positiivinen asenne ja hyvä yhteishenki ovat tärkeässä asemassa.

Käytössämme on 1600 m2 puolilämmin koiraurheiluhalli Hau-Hau Champion Areena, jossa tavoitteellinen harrastaminen on mahdollista ympärivuotisesti.

Mahdollistaakseen ympärivuotisen harrastustoiminnan Lakeuden agilityurheilijat ry perusti vuonna 2012 Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy:n, jonka omistuksessa Hau-Hau Champion Areenakin on. Halli on nimetty pääsponsorina toimivan Prima Pet Premium Oy:n mukaan. Halli on otettu harrastuskäyttöön vuonna 2013.

Lagun toiminnasta voit lukea lisää Lagun omilla sivuilla.