Ohjeet hallin käyttäjille

Ohjeet hallin käyttäjille

Autot tulee parkkeerata parkkialueelle pysäköintipiirustuksen mukaisesti. Hallin parkkipaikka on avoin ja varjoton, joten kuumalla kelillä huolehdithan, että et jätä koiraa kuumaan autoon!

Hallin ovet toimivat sähkölukolla – sisään pääset siis etukäteen ajastettuna ajankohtana kun olet sopinut hallin vuokraamisesta. Lähtiessäsi hallin jäädessä tyhjäksi muistathan sammuttaa valot ja sulkea ovet! Talvisin tarkista, ettei ovien väliin jää lunta ja jäätä. Ovien vieressä on harjat vapaassa käytössä. Pidä hätäpoistumistiet vapaana, älä pinoa tavaraa niiden eteen. 

Kylmällä säällä pidä vessojen ovet suljettuina. Lelujen peseminen vesipisteellä on kielletty, kumipuru tukkii viemärin.

Siivoa aina jälkesi, ja jätä halli siihen kuntoon, että seuraavankin treenaajan on kiva tulla halliin. Huomioi muut hallin käyttäjät ja vältä namien kylvämistä kentille. Siivoathan myös koirasi jätökset hallin ympäristöstä!

Muista myös turvallisuus! Jätä kenttä siihen kuntoon, että seuraavan on turvallista tulla sinne (esim putkien molemmat päät avoinna tai molemmat maata vasten, huolehdi putkien painot kunnolla putkien päälle, harmaita painoja ei saa käyttää valkovihreiden putkien päälle koska putket menevät lyttyyn, kontaktiesteet pois renkailta, puomin molemmat päät kiinni tai irti, jne.). Jälkeesi voi tulla kokematon treenaaja, joka ei huomaa helppoa vaaranpaikkaa.

Pidä huolta treenivälineistöstä! Jos huomaat jonkun esteen olevan rikki, jätä siihen lappu, jotta asia osataan huomioida ja tilanne korjata. Ilmoita myös mahdollisimman pian rikkinäisestä esteestä kalustovastaaville, jotta saadaan asia kuntoon! Kalustovastaavat tavoitat sähköpostilla: kalustovastaava.lagu(at)gmail.com

  • Huolehdi sekä käytön aikana että treenin jälkeen etteivät painot liiskaa putkia kasaan. Tämä lisää putkien käyttöikää!
  • Ulkokentällä käännä putkien päät alas treenin jälkeen.
  • Kerää aina rally-tokovälineistö käytön jälkeen omalle paikalleen varustekaappiin. Kyltit säilytetään omissa kansioissaan numerojärjestyksessä. Rally-tokon kylttitelineitä saa säilyttää korkeintaan 13kpl päälletysten, isompi pino rikkoo kylttitelineet.
  • Huolehdi treenin jälkeen omille paikoilleen myös pienemmät agilitytarvikkeet, kuten keppien ohjurit, kontaktiesteiden boksit, bumperit ja muut vastaavat.
  • Kerää estenumerot ja numeroiden metallituet aina paikoilleen treenin jälkeen jos erikseen ei ole muuta ohjeistettu.
  • Jos käytät namimaattia, puhdista se aina jälkeesi.

Juoksunartuilla tulee aina käyttää pöksyjä hallissa sekä ulkokentällä. Ainoa poikkeus tästä on kilpailuissa tapahtuva ratasuoritus.

Pissata koirasi muualle kuin hallin kulmaan. Kerää koirasi jätökset hallin ympäristöstä ja vie ne roskikseen, näin pidetään ympäristö siistinä.

Jos koirasi tekee tarpeensa halliin, joudut maksamaan pissasakon! Pissasakko pätee sekä hallissa että kesäkentällä. Pissasakko on 5e ja se maksetaan käteisellä rahastonhoitajan laatikkoon tai tilille FI83 5419 0120 3110 67 viitteellä 4909. Vahingon sattuessa siivoa jälkesi huolellisesti. Suihkutettavaa puhdistusainetta löydät ovien läheisyydestä. Vie haisevat kakkapussit ulkoroskikseen yleisen viihtyvyyden takaamiseksi.

Löytötavaralaatikko sijaitsee kolmoskentän oven vieressä. Mikäli löydät hallista tai parkkipaikalta orpoja tavaroita, vie ne laatikkoon, jotta omistaja voi löytää ne.

Ole huomaavainen kanssatreenaajia kohtaan, ja auta treenikaveria tarvittaessa vaikkapa painavampien esteiden siirtämisessä, tämä säästää myös esteitä ja pohjamattoa. Tehdään yhdessä hallista kiva treenipaikka.

Mukavia ja turvallisia treenejä!