PrimaDog

Yhteistyökumppanimme PrimaDog on tamperelaisen Prima Pet Premium Oy:n tuotemerkki. Prima Pet Premium Oy on vuonna 1999 aloittanut lemmikkieläinruokien ja -tarvikkeiden valmistuttaja, maahantuoja ja tukkuliike. PrimaDog tarjoaa hallimme upean ulkoasun sekä tapahtumiemme lihaisat ja maistuvat palkinnot!

Enemmän lihaa, ei vehnää

Liha on koiran ravitsemuksen tärkein elementti. Siksi liha on aina tärkein raaka-aine myös PrimaDog-täysravinnoissa, eikä näissä käytetä vehnää, soijaa tai keinotekoisia maku- tai väriaineita.

PrimaDogin missio on, että jokainen koira saa elää onnellista ja tervettä elämää. Tähän tarkoitukseen PrimaDog tarjoaa lihaisia täysravintoja, jotka täyttävät kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet, sekä maistuvia herkkuja arkeen ja juhlaan. PrimaDog-tuotevalikoimasta löydät vehnättömät kuivaruoat, kokonaan viljattomat kuivaruoat, märkäruoat, makkarat sekä herkut ja puruluut – siis aivan kaiken, mitä koiran lajinmukaiseen ravitsemukseen tarvitset. Oli koirasi sitten pieni aktiiviurheilija tai suurempi sohvanvaltaaja, PrimaDogin laaja valikoima tarjoaa parhaat eväät täysipainoiseen elämään rinnallasi.

Lisää PrimaDogista ja tuotteista löydät täältä.

#sponsoredbyprimadog #primadogfinland #primadogareena