Lakeuden Agilityurheilijat ry

Vuonna 1994 perustettu Lakeuden Agilityurheilijat ry eli Lagu on Seinäjoella, Etelä-Pohjanmaalla toimiva aktiivinen agilityseura.

Lagu ry:n tarkoituksena on herättää kiinnostusta agilityurheilua kohtaan, kehittää agilityurheilun ja kilpailutoiminnan tasoa, ohjata ja neuvoa jäseniään harrastus-, koulutus- ja kilpailutoiminnassa sekä luoda yhteishenkeä jäseniensä keskuudessa. Toimintansa tueksi yhdistys järjestää agilitykilpailuita, muita koiraurheilutapahtumia sekä jäsenilleen suunnattua kurssitoimintaa agilityn ja rally-tokon parissa. Jäseniä Lagulla on tällä hetkellä n. 200, ja seuran toiminta perustuu yhdessä tekemiseen aktiivisten jäsenten voimin, joten hyvä yhteishenki on tärkeässä asemassa. Toisena laijna Lagu ry:llä on rally-toko, jonka parissa järjestämme myös kurssi- ja kilpailutoimintaa.

Lakeuden agilityurheilijat ry perusti vuonna 2012 Lakeuden Koiraurheilukeskus Oy:n, jonka omistukseen nousi 2012 1600m² puolilämmin halli mahdollistamaan ympärivuotista harrastustoimintaa. Halli on nimetty pääsponsorina toimivan Prima Pet Premium Oy:n mukaan PrimaDog Areenaksi. Halli on otettu harrastuskäyttöön vuonna 2013.

Lagun toiminnasta voit lukea lisää Lagun omilla sivuilla.