Ohjeet hallin käyttäjille

Ohjeet hallin käyttäjille

Autot tulee parkkeerata parkkialueelle pysäköintipiirustuksen mukaisesti.

Hallin parkkipaikka on avoin, joten kuumalla kelillä huolehdithan, että et jätä koiraa kuumaan autoon!

Hallin ovet toimivat sähkölukolla – sisään pääset siis etukäteen ajastettuna ajankohtana kun olet sopinut hallin vuokraamisesta. Lähtiessäsi hallin jäädessä tyhjäksi muistathan sammuttaa valot ja sulkea ovet! Talvisin tarkista, ettei ovien väliin jää lunta ja jäätä. Ovien vieressä on harjat vapaassa käytössä.

Kylmällä säällä pidä vessojen ovet suljettuina. Lelujen peseminen vesipisteellä on kielletty, kumipuru tukkii viemärin.

Siivoa aina jälkesi, ja jätä halli siihen kuntoon, että seuraavankin treenaajan on kiva tulla halliin. Huomioi muut hallin käyttäjät ja vältä namien kylvämistä kentille.

Muista myös turvallisuus! Jätä kenttä siihen kuntoon, että seuraavan on turvallista tulla sinne (esim putkien molemmat päät avoinna tai molemmat maata vasten, huolehdi putkien painot kunnolla putkien päälle, harmaita painoja ei saa käyttää valkovihreiden putkien päälle koska putket menevät lyttyyn, kontaktiesteet pois renkailta, puomin molemmat päät kiinni tai irti, jne.). Jälkeesi voi tulla kokematon treenaaja, joka ei huomaa helppoa vaaranpaikkaa. 

Pidä huolta treenivälineistöstä! Jos huomaat jonkun esteen olevan rikki, jätä siihen lappu, jotta asia osataan huomioida ja tilanne korjata. Ulkokentällä käännä putkien päät alas treenin jälkeen ja pidä huoli, että putken painot eivät paina putkia kasaan.

Juoksunartuilla tulee aina käyttää pöksyjä hallissa sekä ulkokentällä. Ainoa poikkeus tästä on kilpailuissa tapahtuva ratasuoritus.

Pissata koirasi muualle kuin hallin kulmaan. Kerää koirasi jätökset hallin ympäristöstä ja vie ne roskikseen, näin pidetään ympäristö siistinä.

Jos koirasi tekee tarpeensa halliin, joudut maksamaan pissasakon! Pissasakko on 5e ja se maksetaan käteisellä rahastonhoitajan laatikkoon tai tilille FI83 5419 0120 3110 67 viitteellä 4909. Vahingon sattuessa siivoa jälkesi huolellisesti. Suihkutettavaa puhdistusainetta löydät ovien läheisyydestä. Vie haisevat kakkapussit ulkoroskikseen yleisen viihtyvyyden takaamiseksi.

Löytötavaralaatikko sijaitsee kolmoskentän oven vieressä. Mikäli löydät hallista tai parkkipaikalta orpoja tavaroita, vie ne laatikkoon, jotta omistaja voi löytää ne.

Ole huomaavainen kanssatreenaajia kohtaan, näin tehdään yhdessä hallista kiva treenipaikka.

Mukavia treenejä!